Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för

Ansiktsbredd

  • Bred
  • Få hjälp att avgöra måtten

Form

Typ

Ansikte

Egenskaper

Märke

Bågfärg

Material

Pris i SEK

Björn Borg Alla varumärken

(1)
  • Björn Borg

Visar produkter 1 till 1

Björn Borg från Mister Spex

I samband med avslutandet av sin tenniskarriär startade den världsberömda atleten Björn Borg en ny karriär med fokus på mode och design! Björn Borg som varumärke var fött och det är sedan dess känt för sina kvalitetsprodukter som är förgyllda med en kreativ och nytänkande färg- och formgivning! Det sportiga arvet genomsyrar hela kollektionerna och det syns självklart även i glasögonkollektionen.

Björn Borg hade först som fokus att skapa sportiga och bekväma herr- och damunderkläder, de var och är fortfarande färgstarka och läckert mönstrade med fokus på spännande linjeringar! När de sedan valde att ta fram en glasögonkollektion så följde stilen från underkläderna med och glasögonen är alla smyckade med sofistikerade mönster och linjer.

Glasögonen från Björn Borg är trendiga, unga och coola i sitt uttryck och här erbjuds även mer stilrena och tidlösa bågar med eleganta kontrastfärger! Glasögonen från Björn Borg säljs i över femton länder, där Sverige och Holland är bland de största!

- "Björn Borg är ett klassiskt svenskt varumärke med en sportig image som vänder sig till en bred publik då de kombinerar traditionella linjer med enkla detaljer!" säger Mister Spexs inköpschef.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.